Αυτό είναι το Kymco Sky Town

Η καρδιά της παγκόσμιας αγοράς χτυπά σε παλμούς χαμηλού κυβισμού και η Kymco ανταποκρίνεται στο κάλεσμά της με την παρουσίαση του Sky Town, ενός scooter GT που θα κυκλοφορεί στις πόλεις από το 2024 με έμβλημα το τρίπτυχο ευχρηστία, οικονομία, αξιοπιστία.

Αξιόπιστο, ισχυρό, οικονομικό, ασφαλές και εύκολο στο χειρισμό, το Sky Town είναι το scooter που σχεδιάστηκε από την Kymco προκειμένου να καταστεί παγκοσμίως ανταγωνιστικό. Ιδανικό για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού των μεγαλουπόλεων, έχει κατασκευαστεί με γνώμονα τις δυνατές επιδόσεις, την τεράστια αξιοπιστία, την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση και τις ιδιαίτερα χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης.

Το Sky Town δημιουργήθηκε για να βιώνει την πόλη καθημερινά, τόσο στις διαδρομές σπίτι-εργασία όσο και για να καλύψει ποικίλες άλλες ανάγκες. Ψυχαγωγία, επαγγελματικές απαιτήσεις, κοντινές αποδράσεις, ακόμα και μικρά ταξίδια ανήκουν στο εύρος δράσης του. Ένα σύγχρονο μοντέλο που σχεδίασε και δημιούργησε η Kymco για να διατίθεται σε πολλές διαφορετικές αγορές του πλανήτη, ικανό για υψηλές επιδόσεις χάρη στους νέους, ισχυρούς και ακόμα πιο φιλικούς προς το περιβάλλον κινητήρες του. Εύκολο στο χειρισμό και εξαιρετικά ευέλικτο, θέλει να κατακτήσει τον τίτλο του ιδανικού εργαλείου πόλης χάρη στη μελετημένη εργονομία και τον κομψό minimal σχεδιασμό του.

KYMCO SKY TOWN 125-150

Kymco Sky Town: Κομψός και μελετημένος σχεδιασμός

Το μπροστινό μέρος του Sky Town διαθέτει έντονες γραμμές και η συνολική σχεδίαση αναδεικνύει έναν απόλυτα δυναμικό χαρακτήρα, ο οποίος υπογραμμίζεται από τον ενσωματωμένο στην ποδιά διπλό προβολέα LED. Για μέγιστη αεροδυναμική προστασία είναι εξοπλισμένο με μεγάλο ανεμοθώρακα για την καλύτερη δυνατή προστασία από τα καιρικά φαινόμενα και την απρόσκοπτη πολύωρη οδήγηση. Τα πλαϊνά του τμήματα είναι ιδιαίτερα λεπτά και συνδυάζονται αρμονικά με το πίσω μέρος, με τον ρευστό σχεδιασμό να καταλήγει σε μια κομψή ουρά με ενσωματωμένα φώτα τεχνολογίας LED. Το αποτέλεσμα είναι μια πολύ ευχάριστη και εξελιγμένη εμφάνιση, με συμπαγείς διαστάσεις και χαμηλό βάρος. Σίγουρα η κατηγορία των μικρών scooter GT μόλις απέκτησε μια κορυφαία επιλογή, με την υπογραφή της Kymco να έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για το αγοραστικό κοινό.

KYMCO SKY TOWN 125-150

Kymco Sky Town: Νέοι κινητήρες, ακόμα πιο «πράσινοι»

Οι κινητήρας των 125 και 150cc που χρησιμοποιεί το Sky Town είναι εντελώς νέοι, με στοχευμένες και συγκεκριμένες παρεμβάσεις να έχουν κάνει την ψύξη πιο αποτελεσματική, με μεγάλο όφελος στην αξιοπιστία και τη μέση διάρκειας ζωής, ακόμη και όταν υπόκεινται σε ιδιαίτερα έντονη και σκληρή χρήση. Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών τους ξεχωρίζει ένας νέος επικεφαλής εκκεντροφόρος με ασύμμετρη μορφή, που έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνει εξαιρετικές επιδόσεις και ταυτόχρονα να μειώνει την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων. Με έγκριση Euro5+, οι νέοι κινητήρες των 125 και 150cc έχουν ισχύ 11 και 11,5Hp αντίστοιχα και σε συνδυασμό με το ιδιαίτερα χαμηλό βάρος των 117,5 κιλών είναι ικανοί να προσφέρουν δυνατές επιταχύνσεις και ρεπρίζ.

KYMCO SKY TOWN 125-150

Kymco Sky Town: Εξελιγμένο πλαίσιο

Το ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο είναι τελείως νέο, με την κατασκευή του να προσφέρει τη ζητούμενη ακαμψία και ταυτόχρονα την ενδοτικότητα που απαιτείται προκειμένου να χαρίζει μεγάλη σταθερότητα και ευελιξία. Η ανάρτηση απαρτίζεται από τηλεσκοπικό πιρούνι και διπλό πίσω αμορτισέρ, με τη ρύθμισή της να είναι τέτοια ώστε να απορροφά αποτελεσματικά τις εδαφικές κακοτεχνίες και να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση, με εύκολο και απόλυτα ασφαλή έλεγχο του scooter. Οι τροχοί είναι αλουμινίου με ελαστικά 110/70-14 (μπροστά) και 130/70-13 (πίσω), διαθέτοντας από ένα ευμεγέθες υδραυλικό δισκόφρενο με διπίστονες δαγκάνες. Η έκδοση των 150cc είναι εξοπλισμένη με σύστημα ABS, ενώ η αντίστοιχη των 125cc διαθέτει σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS.

KYMCO SKY TOWN 125-150

Kymco Sky Town: Πλούσιος ο εξοπλισμός

Το νέο Sky Town είναι εξοπλισμένο με μια ευμεγέθη έγχρωμη ψηφιακή οθόνη LCD, η οποία είναι εξαιρετικά διακριτή κάτω από κάθε συνθήκη, προσφέροντας παράλληλα στον αναβάτη όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες. Η σέλα είναι μεγάλη και άνετη για δύο, ενώ από κάτω της υπάρχει χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα ένα fullface κράνος. Η στάθμευση διευκολύνεται από την ύπαρξη στο στάνταρ εξοπλισμό τόσο πλαϊνού όσο και κεντρικού (διπλού) σταντ, έτσι ώστε ο αναβάτης να μην απασχολείται με την κλίση του οδοστρώματος. Μια έξυπνη κλειδαριά με αντικλεπτική προσυτασία, ένας κεντρικός διακόπτης μέσω του οποίου ανοίγουν σέλα και ρεζερβουάρ, δύο αποθηκευτικοί χώροι και μια θύρα USB στην ποδιά, είναι στοιχεία που εκτοξεύουν τη χρηστικότητα στα ύψη. Μια στάνταρ σχάρα αποσκευών και αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη συμπληρώνουν ένα μοντέλο με έμφαση στη χρηστικότητα, ενώ τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED υπογράφουν μια σύγχρονη πρόταση χωρίς συμβιβασμούς.

KYMCO SKY TOWN 125-150

Kymco Sky Town 150 (125): Με μια ματιά

 • Νέοι κινητήρες προδιαγραφών euro 5+
 • Ισχύς 11,5Hp/500rpm (11Hp/8.500rpm)
 • Ροπή 11,3Nm/6.500rpm (9,8Nm/6.500rpm)
 • Δισκόφρενα μπροστά και πίσω
 • ABS στην έκδοση 150 (125 με σύστημα CBS)
 • Ζάντες αλουμινίου με ελαστικά 110/70-14 (μπροστά) και 130/70-13 (πίσω)
 • Ανάρτηση με τηλεσκοπικό πιρούνι και διπλό πίσω αμορτισέρ
 • Οθόνη οργάνων LCD
 • Φωτισμός LED
 • Μεγάλης επιφάνειας ζελατίνα φέρινγκ
 • Αποθηκευτικός χώρος για κράνος πλήρους μεγέθους κάτω από τη σέλα
 • Έξυπνη κλειδαριά με αντικλεπτική λειτουργία
 • Έλεγχος ανοίγματος σέλας και τάπας ρεζερβουάρ μέσω του κεντρικού διακόπτη
 • Διπλός αποθηκευτικός χώρος στην ποδιά
 • Θύρα USB
 • Σχάρα αποσκευών
 • Αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη
 • Πλαϊνό και κεντρικό σταντ
 • Χωρητικότητα δοχείου καυσίμου 7lt
 • Διαστάσεις: 1.935 x 740 x 1.100mm (μήκος x πλάτος x ύψος)
 • Μεταξόνιο 1.310mm
 • Ύψος σέλας 770mm
 • Βάρος 117,5Kg

KYMCO SKY TOWN 125-150