F1 – H Ferrari παρουσιάζει την SF-24 (φωτογραφίες)

H Scuderia Ferrari παρουσιάζει την SF-24, το μονοθέσιο που φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί την Red Bull και στη νέα αγωνιστική περίοδο να διεκδικήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών F1.

H Scuderia Ferrari ήταν η μόνη ομάδα εκτός της Red Bull που εξασφάλισε μια νίκη την περασμένη σεζόν, με τον Carlos Sainz να βλέπει πρώτος την καρό σημαία στο Grand Prix της Σιγκαπούρης, ενώ ο Charles Leclerc πήρε αρκετές pole positions στο δεύτερο μισό του παγκόσμιου πρωταθλήματος του 2023. Η Ferrari βρίσκεται μακριά από τους τίτλους από το 2008 και ασφαλώς θέλει να τερματίσει αυτή την άγονη περίοδο με ένα επιτυχημένο μονοθέσιο, που θα φέρει νίκες.

Η παρουσίαση ενός νέου αυτοκινήτου στον κόσμο για πρώτη φορά είναι πάντα μια πολύ συναρπαστική στιγμή για μένα και τους οδηγούς, ακόμη και αν όλοι μας σκεφτόμαστε ήδη τη στιγμή που θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τους αντιπάλους μας στην πίστα, δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας Frederic Vasseur. Φέτος, πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί που σταματήσαμε στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, όταν ήμασταν σταθερά πρώτοι, με στόχο τη συνεχή βελτίωση σε όλους τους τομείς.

 

Μας περιμένει η μεγαλύτερη σε διάρκεια σεζόν της Formula 1 και ο Charles, ο Carlos και εγώ συμφωνούμε, ότι πρέπει να είμαστε πιο σινεφίλ και αποτελεσματικοί στον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τους αγώνες, κάνοντας τολμηρές επιλογές, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε Grand Prix. Λέγεται συχνά ότι οι οπαδοί σου μπορούν να σου δώσουν μια επιπλέον ταχύτητα και αυτό σίγουρα θα ισχύει σε αυτό που αναμένεται να είναι ένα πρωτάθλημα και είμαστε περήφανοι που ξέρουμε ότι μπορούμε να βασιστούμε στους tifosi μας από όλο τον κόσμο.

Ferrari SF-24

Ferrari SF-24

Το SF-24 θα πρέπει να είναι λιγότερο ευαίσθητο και πιο εύκολο στην οδήγηση και για εμάς τους οδηγούς αυτό είναι που χρειάζεσαι για να τα πας καλά. Περιμένω ότι το αυτοκίνητο θα είναι ένα βήμα μπροστά σε αρκετούς τομείς και από την εντύπωση που σχημάτισα στον προσομοιωτή νομίζω ότι είμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε. Αυτή τη σεζόν ο στόχος είναι να είμαστε πάντα μπροστά και θέλω να δώσω στους οπαδούς μας πολλούς λόγους για να ζητωκραυγάζουν, αφιερώνοντάς τους νίκες στους αγώνες.