Αυτό είναι το Lexus LBX

H Lexus παρουσίασε το ολοκαίνουργιο LBX, το μικρότερο μέλος της οικογένειας της με τις μεγάλες προσδοκίες, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στη Λευκωσία, η οποία ήταν ανάλογη με τη φιλοσοφία, τη φιλοξενία και την τεχνολογική φινέτσα που χαρακτηρίζει τον Ιάπωνα κατασκευαστή.

Οι πάντα φιλόξενοι οικοδεσπότες εξέπεμπαν έναν αέρα φιλοδοξίας, μιας και το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί νέο άσο στο μανίκι της εταιρείας για την κυπριακή αγορά.

Με νέα πλάνα και μεγάλες φιλοδοξίες από το LBX, που είναι το μικρότερο SUV στην ιστορία της Lexus, η ιαπωνική εταιρεία στοχεύει ψηλά. Δεν είναι η πρώτη φορά που λειτουργεί αντισυμβατικά, ούτε η τελευταία υποθέτουμε, καθώς στην ιστορία της δείχνει τόλμη, έχοντας για κοινό παρονομαστή στο σύνολο τον κινήσεών της, την ποιότητα σε όλα τα επίπεδα.

Premium όχι μόνο στη θεωρία λοιπόν αλλά και στις πράξεις, με μοντέλα που δεν επιδέχονται κριτικής και θέτουν τον πήχη ψηλά σε όλους τους τομείς: το πλαίσιο του LBX έχει αναβαθμιστεί σύμφωνα με τα «θέλω» όχι μόνο της Lexus αλλά και των πελατών της.

Δεν βλέπουμε την ώρα να το δοκιμάσουμε στους κυπριακούς δρόμους…  

Περισσότερα για την παρουσίαση του νέου Lexus LBX μπορείτε να διαβάσετε εδώ