Ράλι Κλασικού Αυτοκινήτου «48 ώρες Κύπρος»

Ράλι Κλασικού & Μη κλασικού Αυτοκινήτου για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου

Η Ομοσπονδία Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου (ΟΚΑΚ) διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά, το ράλι κλασικού αυτοκινήτου «48 Ώρες Κύπρος» για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, με την ευγενική χορηγία της ΕxxonMobil/ Esso Κύπρου.

Το ράλι πρόκειται για ένα υπερθέαμα κλασικών αυτοκινήτων από το 1958, το οποίο θα μαγέψει όχι μόνο τους λάτρεις του αυτοκινήτου, αλλά και όλων όσων έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν από κοντά. Στο ράλι επίσης έχουν δυνατότητα να συμμετέχουν και μη κλασικά αυτοκίνητα τα οποία θα διαγωνιστούν ως ξεχωριστή κατηγορία.

Η εκκίνηση του ράλι θα πραγματοποιηθεί έξω από το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» που λειτουργεί ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 και ώρα 13:00μμ. Η διαδρομή του Σαββάτου θα φτάσει μέχρι το ξενοδοχείο ξενοδοχείο “Phaethon” στη Πάφο, ακολουθώντας διαδρομή μέσω της ορεινής περιοχής του Τροόδους. Τη Κυριακή το ράλι θα ξεκινήσει στις 10:30πμ από το ξενοδοχείο “Phaethon” και μετά από μια διαδρομή στη γύρω περιοχή θα τερματίσει και πάλι στο ξενοδοχείο για τις απονομές.

Το κόστος συμμετοχής είναι €100 ανά πλήρωμα αυτοκινήτου (οδηγός και συνοδηγός). Συμμετοχή μόνο για την Κυριακή €60 το πλήρωμα. Επιπρόσθετο κόστος ανά επιβάτη στα €30 ανά άτομο. Παιδιά κάτω την 12 χρόνων €15 Ευρώ το ένα την ημέρα. Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει τα γεύματα. Το κόστος της διαμονής θα πληρώνεται ανεξάρτητα από τους συμμετέχοντες οι οποίοι έχουν επιλογή να διαμείνουν όπου επιθυμούν. Για περισσότερες πληροφορίες: www.48hr-cyprus.org.cy, [email protected] ή στο τηλ. 22333899

Χρυσός Χορηγός του ράλι είναι η ΕxxonMobil/ Esso Κύπρου και χορηγός η Simply Rental Cars.

Πληροφορίες για τους δημοσιογράφους

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου παρέχει δωρεάν υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε συνανθρώπους μας που τους άγγιξε ο καρκίνος για 50 χρόνια. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν ενδονοσοκομειακή περίθαλψη ασθενών και παροχή υπηρεσιών σε εξωτερικούς ασθενείς στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία, υπηρεσίες ημερήσιας νοσηλείας στο «Ευαγόρειο» Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας στη Λεμεσό, 24ωρη κατ’ οίκον νοσηλευτική φροντίδα ασθενών παγκύπρια, ψυχολογική, κοινωνική και πνευματική στήριξη ασθενών και μελών των οικογενειών τους, προγράμματα κοινωνικής συμμετοχής ασθενών, υπηρεσίες φυσιοθεραπείας και χειρισμού λεμφοιδήματος, αρωματοθεραπεία, όπως επίσης και καθημερινή μεταφορά ασθενών από τις πόλεις τους στα ογκολογικά κέντρα σε Λευκωσία και Λεμεσό. Όλες οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν σε όλους τους καρκινοπαθείς συμπολίτες μας ανεξάρτητα από την κοινωνικό-οικονομική κατάσταση του ασθενή, την καταγωγή ή το θρήσκευμά τους