Το Renault Clio και οι τιμές του στην Κύπρο

Η Renault πρόσθεσε στο δημοφιλές εδώ και τρεις και πλέον δεκαετίες σούπερ μίνι της περισσότερο στιλ, καθώς και τις απαραίτητες δόσεις υβριδισμού κάτω από το εμπρός καπό.

 

Τα νέα στοιχεία που φέρνει μαζί του το φρεσκαρισμένο Clio επικεντρώνονται, πριν από ο,τιδήποτε άλλο, στην αισθητική. Εδώ, το νέο λογότυπο της Renault, η πιο έντονη και εκφραστική γρίλια και τα χαρακτηριστικά και επίσης νέα φωτιστικά σώματα δίνουν τον τόνο «υπογράφοντας» το εμπρός μέρος. Πινελιές ανανέωσης συναντάμε και στο πίσω μέρος, κυρίως στη μορφή του προφυλακτήρα αλλά και στο κάλυμμα των φωτιστικών σωμάτων.

Renault Clio

Στο εσωτερικό, η γαλλική εταιρεία έχει ανανεώσει πολλά από τα υλικά που συνθέτουν τον θάλαμο διαβίωσης των επιβατών προσθέτοντας νέα επίπεδα εξοπλισμού με κορυφαίο το Esprit Alpine. Ο πίνακας οργάνων εμπρός από τον οδηγό είναι ψηφιακός με διαγώνιο από 7 έως και 10 ίντσες (ανάλογα την έκδοση) ενώ το «παρών» δίνει και μια δεύτερη οθόνη στην κεντρική κονσόλα σε διάταξη πορτραίτου με διαγώνιο 7 ή 9,3 ιντσες.

Renault Clio

Σε ότι αφορά τις κινητήριες μονάδες σημείο αναφοράς είναι το αυτοφορτιζόμενο υβριδικό σύνολο E-Tech των 145 ίππων, το οποίο «απαρτίζεται» από έναν ατμοσφαιρικό 1.600άρη βενζινοκινητήρα και δύο ηλεκτροκινητήρες. 

Renault Clio

Ομοίως, το «παρών» δίνει η βενζινοκίνητη έκδοση TCe 90 με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, η οποία χρησιμοποιεί έναν 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα 1,0 λίτρου. Οι τιμές του Renault Clio στην Κύπρο ξεκινούν από τις 19.500 ευρώ. Η τιμή της έκδοσης Techno είναι στις 21.000 ευρώ, ενώ η τιμή της έκδοσης Alpine είναι στις 22.500 ευρώ. 

Renault Clio