Η Volkswagen στην κορυφή των ιδιωτικών πωλήσεων της Κυπριακής αγοράς

Δυναμικό ξεκίνημα για τη Volkswagen στη φετινή χρονιά.

Με τη συμπλήρωση των δύο πρώτων μηνών κατάφερε να πατήσει στην κορυφή των πωλήσεων ιδιωτικών σαλούν αυτοκινήτων με μερίδιο αγοράς 11,60%! Στην κατάκτηση της πρώτης θέσης συνέβαλαν τόσο το T-Roc όσο και το T-Cross, οι πωλήσεις των οποίων επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τον χαρακτηρισμό της Unicars ως «SUV Xpert» για την Κυπριακή αγορά αυτοκινήτου!  

Ειδικότερα το Volkswagen T-Roc βρέθηκε στην πρώτη θέση των πωλήσεων της κατηγορίας του με μερίδιο αγοράς 17,8%. Ποσοστό αυξημένο κατά 25,35% σε σύγκριση με τους αντίστοιχους μήνες της προηγούμενης χρονιάς. Ίδια επιτυχημένη πορεία και για το Volkswagen T-Cross με μερίδιο αγοράς 10,60% (+16,50% σε σύγκριση με το 2020). Πρόκειται για δύο μοντέλα που ανήκουν στην ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία των compact SUV και προσφέρουν πρακτικότητα, αποδοτικούς κινητήρες με αναβαθμισμένα connected services και συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

Με τις επιτυχίες των T-Roc και T-Cross, η Volkswagen αύξησε το μερίδιο αγοράς της κατά 22,10% τους πρώτους δύο μήνες, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2020. Επίτευγμα ιδιαίτερα σημαντικό αν αναλογιστούμε τη σημαντική μείωση που παρουσιάζει η συνολική αγορά καινούριων αυτοκινήτων στον τόπο μας.

Όλα τα πιο πάνω έρχονται σε συνέχεια της ανοδικής πορείας που είχε η Unicars κατά το 2020 αφού, σε μια επίσης πτωτική αγορά κατάφερε να αυξήσει το μερίδιο της στην Κυπριακή αγορά κατά 5,30% σε σχέση με το 2019.

Αριθμοί που αποδεικνύουν με τον πλέον εμφατικό τρόπο την προτίμηση του αγοραστικού κοινού στα αυτοκίνητα της Unicars αλλά και στις αναβαθμισμένες υπηρεσίες After Sales που προσφέρει με συνέπεια η εταιρεία στους πελάτες της.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Unicars παρέχει την ευκαιρία στον Κύπριο καταναλωτή να διαμορφώσει το αυτοκίνητο του από την άνεση του σπιτιού του, στο χρώμα της αρεσκείας του και με τον εξοπλισμό της επιλογής του, στη νέα πρωτοποριακή  πλατφόρμα Unicars 4All. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Unicars στο www.unicars .com