Πόσο κοστίζει η νέα Toyota Corolla Cross 1.8 Hybrid στην Κύπρο;

Η νέα Toyota Corolla Cross είναι πλέον διαθέσιμη και με το υβριδικό σύστημα κίνησης των 1,8 λίτρων του Ιάπωνα κατασκευαστή.

Παρακολουθείστε πιο κάτω: 40 νίκες Verstappen και 100 χρόνια Le Mans 24hrs! | Speedzone Podcast EP32

Η Toyota Corolla Cross ήρθε να προσθέσει ήδη από πέρσι μια SUV… νότα σε ένα από τα πλέον καταξιωμένα ονόματα όχι μόνο της ευρωπαϊκής αλλά και της παγκόσμιας αυτοκινητικής σκακιέρας.

Αρχικά, το νέο SUV της Toyota ήταν διαθέσιμο σε προσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις σε συνδυασμό με το νέο υβριδικό σύνολο των 2,0 λίτρων των Ιαπώνων, το οποίο αποδίδει 197 ίππους. Πλέον όμως, η SUV παραλλαγή του best-seller μοντέλου της Toyota παίρνει κίνηση και από μια «μικρότερη» αλλά επίσης υβριδική μονάδα, η οποία έχει στην καρδιά της έναν θερμικό κινητήρα με χωρητικότητα 1,8 λίτρων.

Toyota Corolla Cross

Και εδώ, το νέο SUV της Toyota «πατά» στα γνωστά θεμέλια της πλατφόρμας GA–C, ενώ σχεδιαστικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερες… ανατροπές σε σχέση με τις «χαμηλές» Corolla, αν και οι διαφορές σε σχέση με αυτές είναι με το καλημέρα ορατές – κι αυτό χάρη στον μοναδικό για την περίσταση συνδυασμό προβολέων και πίσω φώτων που συμπληρώνει τη διπλή τραπεζοειδή μπροστινή μάσκα και τα φουσκωμένα φτερά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υβριδική έκδοση των 1,8 λίτρων είναι διαθέσιμη αποκλειστικά με κίνηση στους εμπρός τροχούς.

Toyota Corolla Cross

Πόσο κοστίζει η νέα Toyota Corolla Cross 1.8 Hybrid

H βασική έκδοση της Toyota Corolla Cross 1.8 Hybrid κοστίζει στην Κύπρο 34.300€ έχοντας μέση κατανάλωση μόλις 5 λιτ./100 χλμ. και εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα 113 gr. Μεταξύ άλλων, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει στάνταρ οθόνη πολυμέσων 10.5 ιντσών, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12.3 ιντσών και ζάντες αλουμινίου 17′ ιντσών.

 

Παρακολουθείστε πιο κάτω: 40 νίκες Verstappen και 100 χρόνια Le Mans 24hrs! | Speedzone Podcast EP32