ENEOS Conference 2024: Με τη σφραγίδα εμπιστοσύνης της PSALTIS Auto Parts

Η ξακουστή ENEOS, η μεγαλύτερη εταιρεία πετρελαίου της Ιαπωνίας η οποία μετρά 135 χρόνια εμπειρίας και η PSALTIS Auto Parts, διοργάνωσαν πρόσφατα συνέδριο στην Κύπρο, φιλοξενώντας περισσότερους από 250 προσκεκλημένους σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Κτήμα Κουσιουμή στη Λευκωσία.

Στο συνέδριο της ENEOS MOTOR OIL παραβρέθηκαν επαγγελματίες μηχανικοί, συνεργάτες και ιδιοκτήτες συνεργείων οχημάτων από όλη την Κύπρο, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ηγετικά στελέχη από την ENEOS Europe.   

Οι οικοδεσπότες, Νικόλας και Ανδρέας Ψάλτης, καλωσόρισαν τους πελάτες της ENEOS, όπως επίσης και τους φιλοξενούμενους από την ENEOS Europe, τους κύριους Bahie Hassan (General Manager), Clement Ho (Sales Manager) και Hajime Nakao (Divisional Operating Officer), τονίζοντας στη συνέχεια τη σπουδαία συνεργασία που υπάρχει με την ENEOS, με αναφορές στις επιτυχίες του παρόντος, προτού στρέψουν το βλέμμα προς το μέλλον της εταιρείας PSALTIS Auto Parts και τα μελλοντικά πλάνα που θα την οδηγήσουν σε ένα ακόμη πιο λαμπρό αύριο.

Με τη σειρά τους,  τα στελέχη της ENEOS Europe, παρουσίασαν γενικές πληροφορίες για τον όμιλο Eneos Corporation, ένα τεράστιο όμιλο στον τομέα, πρώτο στην Ιαπωνία και ανάμεσα στους ηγέτες του κλάδου παγκόσμια. Ακολούθως, έγιναν παρουσιάσεις νέων προϊόντων, με έμφαση στους ποιοτικούς ελέγχους και στις πιστοποιήσεις στις οποίες δίνεται πολύ μεγάλη σημασία από την εταιρία και που αποτελεί το μεγάλο ατού που την διαχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Αρκεί να πούμε ότι η εταιρία ελέγχει όλη την διαδικασία εξόρυξης, διύλισης, διανομής και προώθησης (upstream to downstream) με αποτέλεσμα να βλέπουν το φως της ημέρας προϊόντα των υψηλοτέρων προδιαγραφών τα οποία εμπιστεύονται και χρησιμοποιούν οι μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο.

Στο τέλος του συνεδρίου ο κ. Χρίστος Χαραλάμπους, Δ/της Πωλήσεων της εταιρίας, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, αλλά και την εμπιστοσύνη και συνεργασία, βράβευσε συνεργία τα οποία είχαν τις κορυφαίες καταναλώσεις των προϊόντων ENEOS στις κατηγορίες: συνεργείων επιδιόρθωσης βαρέων οχημάτων, συνεργείων επίσημων αντιπροσωπειών και συνεργείων ανά επαρχία.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γεύμα που παραχώρησαν οι οικοδεσπότες στους πελάτες και φιλοξενούμενούς τους, ευχαριστώντας τον καθένα ξεχωριστά με ένα αναμνηστικό δώρο.

Η εταιρία PSALTIS Auto Parts είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των προϊόντων ENEOS στη Κύπρο. Η ENEOS είναι η μεγαλύτερη εταιρεία πετρελαίου της Ιαπωνίας και μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν εξερεύνηση, εισαγωγή και διύλιση αργού πετρελαίου, παραγωγή και πώληση προϊόντων πετρελαίου, συμπεριλαμβανομένων των καυσίμων και των λιπαντικών· και άλλες δραστηριότητες που σχετίζονται με την ενέργεια. Το όνομα ENEOS πηγάζει από τις ελληνικές λέξεις Ενέργεια (ENERGIA) και Νέος (καινούργιος).

Τα προηγμένα προϊόντα ENEOS είναι υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας εξαιρετική απόδοση, προστασία κινητήρα και κιβωτίου ταχυτήτων υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Αυτά δοκιμάζονται μέσω των συνεργασιών της εταιρείας σε αγώνες Formula 1 και Moto GP καθώς και από εντατικές εργαστηριακές δοκιμές.

Η διεύθυνση της PSALTIS Auto Parts, ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στο Συνέδριο αλλά και τους συνεργάτες της και προσωπικό, οι οποίοι βοήθησαν στην ετοιμασία, διεξαγωγή αλλά και συνετέλεσαν στη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης.