Ανανέωση για το Jeep Renegade με περισσότερη τεχνολογία

Στην ανανεωμένη εκδοχή του για το 2024, το Jeep Renegade αποκτά μεγάλη ψηφιακή οθόνη και νέο σύστημα πολυμέσων, με βελτιωμένη συνδεσιμότητα.

Με αφορμή τη δέκατη επέτειο του Renegade, η Jeep το αναβαθμίζει και το ρίχνει στη δύσκολη μάχη των B-SUV, με περισσότερα όπλα. Οι αλλαγές είναι επικεντρωμένες στην τεχνολογία, με το Jeep Renegade MY24 να αποκτά μεγάλο ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών.

Επιπλέον, η οθόνη του συστήματος πολυμέσων είναι πιο μεγάλη, φτάνοντας τις 10,1 ίντσες, από τις 8,4 ίντσες που ήταν πριν. Στα σημαντικά ανήκει το γεγονός ότι έχει την πενταπλάσια επεξεργαστική ισχύ, που το καθιστά πιο άμεσο σε απόκριση μέσω της αφής, αλλά και φωνητικών εντολών. κάνοντας παράλληλα πιο γρήγορα υπολογισμούς διαδρομών.

Jeep Renegade MY24

Με τη δυνατότητα 4G προσφέρει πιο εύκολη πρόσβαση σε διαδικτυακές πηγές, ενώ οι ενημερώσεις γίνονται απομακρυσμένα over-the-air και χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία σε κατάστημα. Επιπρόσθετα, παρέχεται η δυνατότητα απομακρυσμένου κλειδώματος και ξεκλειδώματος των θυρών.

Στο αισθητικό τομέα οι αλλαγές δεν είναι μεγάλες, αλλά ξεχωρίζει το νέας σχεδίασης τιμόνι. Στην έκδοση Summit που βρίσκεται στη μέση της εξοπλιστικής γκάμας και εστιάζει στην ποιοτική εικόνα και την άνεση, έχουν προστεθεί νέες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών. Νέες είναι και οι θύρες φόρτισης, ενώ υπάρχουν και θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα.

Jeep Renegade MY24

Από την άλλη, η Overland εστιάζει στην πρακτικότητα την οποία συνδυάζει με την περιπέτεια. Διαθέτει νέο προφυλακτήρα εκτός δρόμου, για να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα στις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν, ενώ και τα ελαστικά M+S (Mud+Snow) σε τροχούς αλουμινίου 17 ιντσών διευρύνουν ακόμα περισσότερο το πεδίο δράσης αυτής της έκδοσης του Renegade. Τα αναδιπλούμενα καθίσματα κατά 40:20:40 φροντίζουν για την πρακτική πλευρά του.

Jeep Renegade MY24

Ακόμα πιο σκληροπυρηνική είναι η έκδοση Trailhawk και αφορά αυτούς που έχουν την περιπέτεια στο αίμα τους, χωρίς ωστόσο να κάνουν συμβιβασμούς όσον αφορά την άνεση. Οι υφασμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων παρέχουν έξτρα ανθεκτικότητα, αλλά και την άνεση που αναζητούν οι επιβαίνοντες.

Jeep Renegade MY24

Όσον αφορά τις κινητήριες εκδόσεις, το Jeep Renegade εφοδιάζεται με το σύστημα e-Hybrid που διαθέτει 48V μπαταρία και μπορεί υπό συνθήκες να κινηθεί ακόμα και αμιγώς ηλεκτρικά. Στην κορυφή τοποθετείται η έκδοση Plug-in Hybrid, την οποία η αμερικανική εταιρεία ονομάζει 4xe.

Μέσα από την ανανέωση, η κατασκευάστρια εταιρεία, ανακοινώνει ότι έχει κάνει νέα διαχείριση στα σύνολα και σε συνδυασμό με τα ελαστικά κλάσης A+ των 18 ιντσών, προσφέρουν βελτίωση 5% στην κατανάλωση καυσίμου και στις εκπομπές CO2.

Jeep Renegade MY24