Νέα έκδοση «Beach Edition» για το Jeep Wrangler

Με συνολικά διαθέσιμες μόλις 500 μονάδες, το Wrangler «Beach Edition» εφοδιάζεται με χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό για τις παραλίες των ΗΠΑ, στις τεχνικές προδιαγραφές και στην ξεχωριστή εμφάνιση.

Κάθε χρόνο, η διοργάνωση Jeep Beach με επίκεντρο τη διάσημη παραλία Daytona στη Φλόριντα των ΗΠΑ, συγκεντρώνει περισσότερους από 200.000 φίλους της εταιρείας και 20.000 αυτοκίνητα. Εκτός από τη συνάντηση με φίλους της περιπέτειας, οι συμμετέχοντας στο πλαίσιο της διοργάνωσης προσφέρουν και σημαντικό φιλανθρωπικό έργο, έχοντας προσφέρει περισσότερα από 2,5 εκατ. δολάρια μέχρι σήμερα.

Για να γιορτάσει αυτή τη ξεχωριστή εκδήλωση, για το 2022 η Jeep ετοίμασε τη συλλεκτική έκδοση Wrangler Beach Edition, η οποία θα παραχθεί σε μόλις 500 μονάδες και θα φέρει μια σειρά στοιχείων που θα την καθιστούν ιδανική για τις παραλίες και όσους αγαπούν τις δραστηριότητες δίπλα στη θάλασσα.

 Jeep Wrangler Rubicon 392 with Jeep Performance Parts

Αυτές οι αλλαγές περιλαμβάνουν την τοποθέτηση ελαστικών BF Goodrich T/A KO2 σε τροχούς 17 ιντσών και φαρδύτερα φτερά ώστε να τα φιλοξενήσουν, «κοντύτερο» πίσω διαφορικό, μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος κατά 3,8 εκ., αλλά και ενισχυμένη πόρτα του χώρου αποσκευών, έτσι ώστε οι φανατικοί του surf να φορτώνουν με μεγαλύτερη ευκολία τον εξοπλισμό τους. Εκτός από τους εντυπωσιακούς τροχούς, εξωτερικά το Jeep Wrangler Beach Edition ξεχωρίζει χάρη στα ειδικά αυτοκόλλητα και βέβαια το κίτρινο χρώμα High Velocity που διασφαλίζει ότι αυτό το Wrangler δεν θα περάσει απαρατήρητο ακόμα και στις γεμάτες με εντυπωσιακές παρουσίες παραλίες των ΗΠΑ.

 Jeep Wrangler Rubicon 392 with Jeep Performance Parts

«Όπως και το ετήσιο Easter Jeep Safari στη Γιούτα, το Jeep Beach στη Φλόριντα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες συναντήσεις των φίλων της Jeep», ανέφερε ο κ. Jim Morrison, επικεφαλής της εταιρείας στη Βόρεια Αμερική. «Ακούμε τις επιθυμίες των φίλων μας για οχήματα που είναι έτοιμα να κατακτήσουν τις παραλίες και έτσι με αφορμή αυτή τη μεγάλη γιορτή παρουσιάζουμε τη συλλεκτική έκδοση Jeep Beach Edition, αλλά και το νέο εντυπωσιακό κίτρινο χρώμα High Velocity